Hemleverans av mat

Vad är leveranstid.nu?

Leveranstiden och efterfrågan för matkassar har ökat och därför skapade vi leveranstid.nu.

Sök på postnummer och se direkt vilka som levererar till dig - och se direkt vad som är snabbaste alternativet!

Vi hämtar information från Coop, ICA, City Gross, Willys, Mathem, Mat.se, Matsmart och Hemköp i nuläget. Observera att för ICA har vi bara möjlighet att visa en butik åt gången - och därför har vi valt att prioritera närmaste ICA Maxi och om det inte finns närmaste ICA.

Oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Örebro, Västerås eller i en mindre ort hoppas vi att du hittar ett alternativ som underlättar för dig!

Saknar du någon butik eller leverantör? Hör av dig!

Det finns både matkassar (det vi fokuserar på här) och färdiglagad restaurangmat (via Foodora och Wolt exempelvis).

Vid hemleverans av matkassar kan du välja matvaror precis som i vanliga affären eller färdigkomponerade matkassar där du ofta får med förslag på recept. I vissa fall erbjuds prenumerationstjänster - detta är vanligast för de färdigkomponerade matkassarna.

  1. Sök här för att hitta snabbaste alternativet

  2. Gå vidare till butiken

  3. Skapa ett konto hos butiken - eller logga in om du handlat där tidigare

  4. Välj de varor du vill ha - precis som i butiken!

  5. Lägg beställningen. I detta steg väljer du också leveransalternativ

  6. På utsatt tid leveras maten till din dörr!

Tips: Ha din epost-address och ditt betalkort nära till hands när du ska beställa första gången i en butik. Innan du fyller i några känsliga uppgifter - kontrollera alltid att du är på rätt ställe (citygross.se exempelvis) och uppge aldrig kortuppgifter över telefon!

Kom ihåg: Kontrollera alltid direkt hos leverantören innan du fyller din kasse, vissa fördröjningar och avvikelser kan förekomma. Leveranstiderna kan ändras med kort varsel.

Några länkar till butiker är sponsrade - men vi synliggör eller premierar inte dessa över andra alternativ på något sätt. Du hjälper oss hålla denna sida uppe genom att följa våra länkar och utnyttja våra erbjudanden

Många butiker erbjuder nu extra leveranstider till dig som är äldre eller i en annan riskgrupp. Kolla efter detta när du lägger beställningen för att se om det gäller just den butiken!